0683921044 Info@staljoel.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Ruben, Inga, Ziva en Nathania Blokker. Sinds november 2020 hebben wij onze intrek genomen op stal Joël. We hebben de stal met heel veel plezier overgenomen van Jaap en Anita Franke, waar wij eerst met onze paarden op stal stonden.

We bieden plek aan ongeveer 40 paarden en pony’s. Op onze boerderij hebben wij mooie voorzieningen, zoals een eb- en vloedbuitenbak met verlichting en een ruime roundpen/longeersingel, een poets- en spuitplaats, een verwarmde en gezellig kantine, een afgesloten zadelkamer met ruime kasten, enz.

We bieden plek aan veel verschillende soorten paarden en er komen bij ons op stal dus ook veel verschillende mensen. We hebben veel recreatieve ruiters, die de nabijgelegen bossen graag te paard verkennen. Maar er zijn ook wedstrijdruiters die gebruik maken van onze mooie eb- en vloed buitenbak, western ruiters, jonge veulens: iedereen is welkom. We staan voor elkaar klaar als het nodig is, maar iedereen is vrij zijn eigen ding te doen en bemoeials worden geweerd :). Kortom: een gezellige stal voor iedereen!


Over ons

Na een tijd als klant op stal Franke gestaan te hebben, kregen we de kans deze pensionstal over te nemen. We hebben de kans met beide handen aangepakt en genieten van het bezig zijn met de dieren en de mensen. 

Inga rijdt Western en onze kinderen rijden Engels dressuur op hun eigen pony. We rijden zowel in het bos als in de bak.

Vanaf onze boerderij heb je op 10 minuten stappen een zandpad van waaruit je zo naar de uitgestrekte Edese of Lunterse bossen, de hei of het Wekeromse zand rijdt. We kennen veel mooie routes en laten je graag de mooiste plekjes in de omgeving zien.

 

Ruben Blokker

Ruben Blokker

Ruben verzorgt de paarden en andere dieren op Stal Joël

Inga Blokker

Inga Blokker

Inga rijdt Western op haar paard Ted

Ziva Blokker

Ziva Blokker

Ziva helpt graag mee op de boerderij en rijdt graag op pony Ollie

Nathania Blokker

Nathania Blokker

Nathania houdt van knuffelen met alle dieren op de boerderij; of het nou geitjes, honden of kippen zijn.