0683921044 Info@staljoel.nl

 

 

 

 

 

Pensionstalling

 

Zoek je een stal in Lunteren of Ede? Wij zijn een gezellige en gemoedelijke pensionstal met stalling en weidegang op onze mooie boerderij, waarbij de paarden zoveel mogelijk buiten komen. 

De paarden staan vanaf mei tot begin oktober in groepsverband 24/7 buiten. Overdag in de wei en op de paddocks en ‘s avonds en ‘s nachts in de paddock met schuilstal. Deze grenst aan de wei. 

In de winter staan de paarden ‘s nachts binnen in ruime, droge boxen met voldoende ruwvoer en laten we ze ‘s ochtends naar buiten, waar ze opnieuw de beschikking hebben over onbeperkt ruwvoer op de paddocks. Rond het vallen van de avond worden ze weer naar binnen gehaald. 

 

De paarden krijgen onbeperkt ruwvoer, zowel in de zomer als in de winter. Daarnaast krijgen ze in de winter ‘s avonds nog een balancer gevoerd door ons.

 

 

 

Ons concept: halfpension 

Wij hebben gekozen voor halfpension. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het uitmesten van je box. Gezamenlijk met de andere paardeigenaren van het groepje paarden waar jouw paard ook bij staat, ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van jullie wei en paddock.

 

Natuurlijk hebben we mooie faciliteiten waar je gebruik van kunt maken:

  • Verlichte buitenbak met eb- en vloedbodem
  • Verlichte round-pen met eb- en vloedbodem
  • Verwarmde kantine met keuken en toilet – en uiteraard altijd genoeg warme koffie en thee
  • Ruime zadelkamer met kastruimte
  • Mogelijkheid tot nemen van les bij één van de instructeurs die langskomen, of het regelen van je eigen les

 

Prijzen pensionstalling in 2023:

Pony-box – €287,50,-

Paardenbox – €307,50,-

  

24/7-groep

Een groepje paarden heeft bij ons de mogelijkheid om zowel in de zomer als winter 24/7 buiten te lopen in een paddock die om ons terrein heen loopt. Er staan op meerdere plaatsen voer- en drinkbakken om beweging te stimuleren, en er zijn meerdere schuilmogelijkheden waaronder een hele grote inloopstal.